Home > Failed To > Failed To Build Vmmon. Failed To Execute The Build Command Ubuntu

Failed To Build Vmmon. Failed To Execute The Build Command Ubuntu

Contents

Fixed startup issues by following this: http://forums.fedoraforum.org/showpost.php?p=1748366&postcount=2 In particular the way they start it via terminal is what provides any visual response, running from the app menu or just vmware in Offline #11 2016-02-17 11:19:36 me-evgnc Member Registered: 2015-10-22 Posts: 16 Re: [SOLVED] VMWARE workstation 12 version Install [[email protected] ~]$ cat /usr/lib/modules/4.4.1-2-ARCH/build/include/generated/uapi/linux/version.h #define LINUX_VERSION_CODE 263169 #define KERNEL_VERSION(a,b,c) (((a) << 16) + ((b) When I added a resistor to a set of christmas lights where I cut off bulbs, it gets hot. Looking for a rule with intermediate file '/tmp/vmware-modules-build/vmnet-only/driver.S_shipped'. have a peek here

make[1]: *** [_module_/tmp/modconfig-tGleah/vmci-only] Error 2 make[1]: Leaving directory `/usr/src/linux-headers-3.9.0-030900-generic' make: *** [vmci.ko] Error 2 make: Leaving directory `/tmp/modconfig-tGleah/vmci-only' Unable to install all modules. EDIT 1 The screen-shots bellow show what I see after I complete the installation 12.04 kernel vmware share|improve this question edited Dec 18 '13 at 23:39 asked Dec 17 '13 at make: Entering directory `/tmp/modconfig-lea0x8/vmmon-only' /usr/bin/make -C /lib/modules/2.6.32-504.1.3.el6.x86_64/build/include/.. Identify a short story about post-apocalyptic household robots Companion file .qgs~ How much and what type of damage does Warlock Thought Shield deal? https://www.reddit.com/r/linuxquestions/comments/41y30m/vmware_install_problems/

Failed To Build Vmmon. Failed To Execute The Build Command Ubuntu

Step #2: Right click on the .bundle file and open the properties menu. If you do that three times, you get "get_user_pages_remote_remote_remote", which is what is showing up in the error message you posted.You could either simply reinstall Workstation to get a fresh vmmon.tar, Then, one fine day, this error occurred when starting a VM: Could not open /dev/vmmon: No such file or directory.

  1. See askubuntu.com/questions/284306/… –notkevin May 14 '13 at 16:01 I am still able to run gksu command to launch Nautilus for example... –pst007x May 14 '13 at 22:37
  2. Stop.Reaping losing child 0x55c1131a1700 PID 17708Makefile:1433: recipe for target '_module_/tmp/vmware-modules-build/vmnet-only' failedmake[1]: *** [_module_/tmp/vmware-modules-build/vmnet-only] Error 2Removing child 0x55c1131a1700 PID 17708 from chain.make[1]: Leaving directory '/usr/src/kernels/4.6.3-200.fc23.x86_64'Reaping losing child 0x55ab13a4d780 PID 17432Makefile:120: recipe for
  3. SUBDIRS=$PWD SRCROOT=$PWD/.
  4. make[1]: Leaving directory `/tmp/modconfig-tGleah/vmnet-only' cp -f vmnet.ko ./../vmnet.o make: Leaving directory `/tmp/modconfig-tGleah/vmnet-only' Using 2.6.x kernel build system.
  5. I'm not sure of the reason, but it could be, purely speculative, due to upgrading the Nvidia driver (it was akin to a visit to the dentist's office, so please do
  6. I'm also on Debian with 4.6......Thanks!
  7. didn't hit "preview" And maybe also file a bug report upstream.EDIT Alright, from a quick glance at the link above, it seems that the said file does not contain anything related

Link-only answers can become invalid if the linked page changes. - From Review –techraf Aug 7 at 0:09 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or asked 2 years ago viewed 10346 times active 2 years ago Blog Stack Overflow Podcast #93 - A Very Spolsky Halloween Special Linked 7 how to install vmware? 3 How can This program is going to create it, including needed parent directories. Error: Too Many Arguments To Function ‘get_user_pages’ I will start a bounty to fix this.

Whoohoo!
2016-04-13T07:50:43.738+01:00| vthread-4| I125: found symbol version file /lib/modules/4.5.0-1.el7.elrepo.x86_64/build/Module.symvers
2016-04-13T07:50:43.738+01:00| vthread-4| I125: Reading symbol versions from /lib/modules/4.5.0-1.el7.elrepo.x86_64/build/Module.symvers.
2016-04-13T07:50:43.757+01:00| vthread-4| I125: Read 16630 symbol versions
2016-04-13T07:50:43.757+01:00| vthread-4| I125: Reading in info for Failed To Build Vmnet. Failed To Execute The Build Command. SUBDIRS=$PWD SRCROOT=$PWD/. \
MODULEBUILDDIR= modules
make[1]: Entering directory `/usr/src/kernels/4.5.0-1.el7.elrepo.x86_64'
CC [M] /tmp/modconfig-WvsfOC/vmmon-only/linux/driver.o
CC [M] /tmp/modconfig-WvsfOC/vmmon-only/linux/hostif.o
CC [M] /tmp/modconfig-WvsfOC/vmmon-only/linux/driverLog.o
CC [M] /tmp/modconfig-WvsfOC/vmmon-only/common/memtrack.o
CC [M] /tmp/modconfig-WvsfOC/vmmon-only/common/apic.o
Is this what you want?[yes] readdir() attempted on invalid dirhandle LS at ./vmware-instal l.pl line 458.closedir() attempted on invalid dirhandle LS at ./vmware-instal l.pl line 459.The installation of VMware Server 1.0.4 https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=208970 SUBDIRS=$PWD SRCROOT=$PWD/. \ MODULEBUILDDIR= modules make[1]: Entering directory `/usr/src/linux-headers-3.13.0-49-generic' CC [M] /tmp/modconfig-ha12A3/vmnet-only/driver.o CC [M] /tmp/modconfig-ha12A3/vmnet-only/hub.o CC [M] /tmp/modconfig-ha12A3/vmnet-only/userif.o CC [M] /tmp/modconfig-ha12A3/vmnet-only/netif.o CC [M] /tmp/modconfig-ha12A3/vmnet-only/bridge.o CC [M] /tmp/modconfig-ha12A3/vmnet-only/procfs.o CC [M] /tmp/modconfig-ha12A3/vmnet-only/smac_compat.o CC

Trying rule prerequisite 'tools/objtool/objtool'. Vmware-modconfig Reply Javier says: December 16, 2015 at 10:39 PM Thank you! You can potentially help others having the same problem! Trying implicit prerequisite '/tmp/vmware-modules-build/vmnet-only/driver.o_shipped'.

Failed To Build Vmnet. Failed To Execute The Build Command.

MODPOST 1 modules CC /tmp/modconfig-tGleah/vmmon-only/vmmon.mod.o LD [M] /tmp/modconfig-tGleah/vmmon-only/vmmon.ko make[1]: Leaving directory `/usr/src/linux-headers-3.9.0-030900-generic' /usr/bin/make -C $PWD SRCROOT=$PWD/. \ MODULEBUILDDIR= postbuild make[1]: Entering directory `/tmp/modconfig-tGleah/vmmon-only' make[1]: `postbuild' is up to date. http://askubuntu.com/questions/707281/vmware-workstation-12-vmmon-not-found-or-not-loaded Unable to start services Worked with VMWare Workstation 10.0.4 on Centos 7 x64 Reply Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Failed To Build Vmmon. Failed To Execute The Build Command Ubuntu Group list elements using second list Trick or Treat polyglot Why didn’t Japan attack the West Coast of the United States during World War II? W115: Failed To Build Vmnet. Failed To Execute The Build Command. modulesmake[1]: ingresso nella directory «/usr/src/linux -headers-2.6.31 -20-generic» CC [M] /tmp/vmware-config5/vmmon-only/linux/driver.oIn file included from /tmp/vmware-con fig5/vmmon-only /./include/vmwa re.h:25, from /tmp/vmware-config5/vmmon-only/linux/driver.c:52:/tmp/vmware-config5/vmmon-only/./include/vm_basic_types.h:97:7: warning: "__FreeBSD__" is not definedIn file included from /tmp/vmware-con fig5/vmmon-only /./include/x86.

Also, virtual machines cannot be started. http://techkumar.com/failed-to/failed-to-import-media-wordpress-xml.html Is this what you want? [yes] In which directory do you want to install the manual files? [/usr/share/man ] In which directory do you want to install the documentation files? [/usr/share/doc Looking for a rule with intermediate file '/tmp/vmware-modules-build/vmnet-only/driver.S'. more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Error Struct Net_device Has No Member Named Trans_start

Makefile:1384: recipe for target '_module_/tmp/modconfig-CGoVbZ/vmnet-only' failed make[1]: *** [_module_/tmp/modconfig-CGoVbZ/vmnet-only] Error 2 make[1]: Leaving directory '/usr/lib/modules/4.4.1-2-ARCH/build' Makefile:120: recipe for target 'vmnet.ko' failed make: *** [vmnet.ko] Error 2 make: Leaving directory '/tmp/modconfig-CGoVbZ/vmnet-only' Unable make[1]: Leaving directory `/tmp/modconfig-IFjtiM/vmblock-only' cp -f vmblock.ko ./../vmblock.o make: Leaving directory `/tmp/modconfig-IFjtiM/vmblock-only' Using 2.6.x kernel build system. Using 2.6.x kernel build system. http://techkumar.com/failed-to/failed-to-associate-with-bssid.html Using default values.
2016-04-13T07:50:43.555+01:00| vthread-4| I125: PREF Unable to check permissions for preferences file.
2016-04-13T07:50:43.555+01:00| vthread-4| I125: DictionaryLoad: Cannot open file "/home/james/.vmware/preferences": No such file or directory.
2016-04-13T07:50:43.555+01:00| vthread-4| I125: PREF

This allows me to keep secure boot enabled and also use VMWare. Vmware Workstation Download give it a try anyway... No patch needed/available Updating /usr/lib/vmware/bin-debug/vmware-vmx ...

SUBDIRS=$PWD SRCROOT=$PWD/. \ MODULEBUILDDIR= modules make[1]: Entering directory `/usr/src/linux-headers-3.9.0-030900-generic' CC [M] /tmp/modconfig-IFjtiM/vmmon-only/linux/driver.o CC [M] /tmp/modconfig-IFjtiM/vmmon-only/linux/driverLog.o CC [M] /tmp/modconfig-IFjtiM/vmmon-only/linux/hostif.o CC [M] /tmp/modconfig-IFjtiM/vmmon-only/common/apic.o CC [M] /tmp/modconfig-IFjtiM/vmmon-only/common/comport.o CC [M] /tmp/modconfig-IFjtiM/vmmon-only/common/cpuid.o CC [M] /tmp/modconfig-IFjtiM/vmmon-only/common/hashFunc.o CC

Please make sure that the kernel module vmmon is loaded." December 3, 2014 Dave Lehman 5 Comments Problem When starting VMware Workstation, the following error is displayed: Could not open /dev/vmmon: Not the answer you're looking for? SUBDIRS=$PWD SRCROOT=$PWD/. \ MODULEBUILDDIR= modules make[1]: Entering directory '/usr/lib/modules/4.4.1-2-ARCH/build' CC [M] /tmp/modconfig-CGoVbZ/vmnet-only/driver.o CC [M] /tmp/modconfig-CGoVbZ/vmnet-only/hub.o CC [M] /tmp/modconfig-CGoVbZ/vmnet-only/userif.o CC [M] /tmp/modconfig-CGoVbZ/vmnet-only/netif.o In file included from include/linux/pci.h:35:0, from /tmp/modconfig-CGoVbZ/vmnet-only/compat_netdevice.h:27, from /tmp/modconfig-CGoVbZ/vmnet-only/netif.c:43: include/linux/pci_ids.h:2252:0: Vmware Workstation 12 Re: Workstation 12.1 does not compile on kernel 4.6.0-1 RonanM Aug 9, 2016 7:24 AM (in response to gruna) The accepted answer appears to be missing removing the original .tar files,

Di seguito i passaggi (esegui tutto da root o scrivi i vari comandi mettendo sudo davanti): # cd /tmp # wget http://knihovny.cvut.cz/ftp/pub/vmware/vmware-any-any-update115.tar.gz # tar xvfz vmware-any-any-update115.tar.gz # cd vmware-any-any-update115 # ./runme.pl Avoiding implicit rule recursion. make -C /lib/modules/4.3.3-3-ARCH/build/include/.. http://techkumar.com/failed-to/failed-to-import-wordpress-xml.html Schluss.Makefile:1433: recipe for target '_module_/tmp/vmware-modules-build/vmmon-only' failed Like Show 0 Likes (0) Actions 10.

Re: Workstation 12.1 does not compile on kernel 4.6.0-1 zwierbel Jun 2, 2016 1:56 AM (in response to vjorge) Hello vjorge,have you solved the issue? Whoohoo!
2016-04-13T07:50:43.964+01:00| vthread-4| I125: found symbol version file /lib/modules/4.5.0-1.el7.elrepo.x86_64/build/Module.symvers
2016-04-13T07:50:43.964+01:00| vthread-4| I125: Reading symbol versions from /lib/modules/4.5.0-1.el7.elrepo.x86_64/build/Module.symvers.
2016-04-13T07:50:43.984+01:00| vthread-4| I125: Read 16630 symbol versions
2016-04-13T07:50:43.984+01:00| vthread-4| I125: Kernel header path retrieved Would you like to answer one of these unanswered questions instead? I'll try what you posted now. –Vasilis Dec 18 '13 at 23:25 I added two screen-shost to my question to see what I get after I complete the installation.

Tried to run VMWare unsuccessfully, ran sudo vmware-modconfig --console --install-all, got the error about vmnet failing to complete the build. No patch needed/available Updating /usr/bin/vmnet-bridge ... MODPOST 1 modules CC /tmp/modconfig-lea0x8/vmci-only/vmci.mod.o LD [M] /tmp/modconfig-lea0x8/vmci-only/vmci.ko.unsigned NO SIGN [M] /tmp/modconfig-lea0x8/vmci-only/vmci.ko make[1]: Leaving directory `/usr/src/kernels/2.6.32-504.1.3.el6.x86_64' /usr/bin/make -C $PWD SRCROOT=$PWD/. \ MODULEBUILDDIR= postbuild make[1]: Entering directory `/tmp/modconfig-lea0x8/vmci-only' make[1]: `postbuild' is up Before running VMware for the first time after update, you need to configure it for your running kernel by invoking the following command: "/usr/bin/vmware-config.pl".

SUBDIRS=$PWD SRCROOT=$PWD/. \ MODULEBUILDDIR= modules make[1]: Entering directory `/usr/src/linux-headers-3.9.0-030900-generic' CC [M] /tmp/modconfig-tGleah/vmmon-only/linux/driver.o CC [M] /tmp/modconfig-tGleah/vmmon-only/linux/driverLog.o CC [M] /tmp/modconfig-tGleah/vmmon-only/linux/hostif.o CC [M] /tmp/modconfig-tGleah/vmmon-only/common/apic.o CC [M] /tmp/modconfig-tGleah/vmmon-only/common/comport.o CC [M] /tmp/modconfig-tGleah/vmmon-only/common/cpuid.o CC [M] /tmp/modconfig-tGleah/vmmon-only/common/hashFunc.o CC Offline #3 2016-02-16 10:34:04 me-evgnc Member Registered: 2015-10-22 Posts: 16 Re: [SOLVED] VMWARE workstation 12 version Install Yes, i know it's issue with this. For general Linux news and info, see /r/linux. How To Ask Questions The Smart Way If your question has been answered, please mark your thread as [Resolved], use the flair drop-down on your submission to do so!

You won't be able to vote or comment. 234ResolvedVMWare install problems (self.linuxquestions)submitted 9 months ago * by kwhaliSolution below in comments So I've been trying to get VMWare Workstation 12 working but keep running into problems. Looking for a rule with intermediate file 'tools/objtool/objtool'. It would be helpful if you could mention whether you are running a 32bit or 64bit operating system, what version number of Vmware Player you are attempting to install, and whether Trying pattern rule with stem 'driver.o'.

modules make[1]: Entering directory `/usr/src/linux-headers-2.6.24-16-server' CC [M] /tmp/vmware-config0/vmmon-only/linux/driver.o In file included from /tmp/vmware-config0/vmmon-only/./include/vmware.h:25, from /tmp/vmware-config0/vmmon-only/linux/driver.c:48: /tmp/vmware-config0/vmmon-only/./include/vm_basic_types.h:159: error: redefinition of typedef ‘uintptr_t’ include/linux/types.h:40: error: previous declaration of ‘uintptr_t’ was here